Geranalt havearbejde

Generelt have arbejde kan omdanne det ydre af et hjem. Ved Lafia Multiservice kan kunderne afhænge af virksomhedens 25+ års erfaring inden for bolig- og kommerciel værftet vedligeholdelse. Fra bladfjernelse til græsning og befrugtning er Lafia Multiservice forpligtet til fremragende plænepleje i Danmark-området.

FOR EN DANSK GRÆSPLÆNE FOR AT SE HELE BEDSTE, BEHOVER DET VEDLIGEHOLDELSE HELE ÅRET.
FORÅR
Årlig trimning af buske og buske
Dethatching og befrugtning enhver størrelse gård
Fjernelse af døde planter og blade fra gården og eventuelle havudsove
SOMMER
Gødning af græs
Vanding af haver og græsplæner 1-2 gange om ugen
EFTERÅR
Anvendelse af mulch til at plante og have senge
Gødning af græsset, hvis det ikke er sket i løbet af sommeren
Lægge mulch
Raking faldne blade
Fjernelse af blade
VINTER
Anvendelse af ukrudtsbehandling til græsplæner
Beskæring af træer og buske
Fjernelse af faldne grene og blade
Ved Lafia multiservice kan kunderne regne med vores viden, erfaring og kvalitet Dallas græsplæne. Vi vedligeholder vores udstyr på samme måde som vi opretholder vores kunders værfter – omhyggeligt. Fra trimning af buske til lægemelk er Lafia Multiservice det pålidelige valg til alle typer værkarbejder.

Regelmæssigt lagvandning for at opretholde optisk
Lafia Multiservice kan oprette en plæneplejeplan, der arbejder med kundens klippedag og lokale vandingsregler. Typisk skal en gård vandes tre gange om ugen i ca. 20 minutter hver gang afhængigt af typen af ​​vandingsmetode og udstyr. En af de dygtige teknikere hos Lafia  multservice kan bestemme, hvilken vandteknik der passer bedst til din ejendom.

DANAMARK FJERNELSE AF BLADE
Selv om blade falder i løbet af alle årstider, mister træerne de fleste af deres blade i løbet af efteråret, specielt nær vinterens angreb. Raking forlader græsset, og havens senge holder værfter i spidsform for foråret. Efter en af ​​vores professionelle teknikere rakes bladene, vil han posere dem til bortskaffelse. Selvom det ikke er nødvendigt, er denne service normalt parret med at klippe græsset. Det gennemsnitlige værft skal kun rakes 1-2 hver måned i efteråret.

HAVE DETHATCHING TIL SKØRE DIN EJENDOM
Dethatching, også kaldet power raking, fjerner akkumuleret død og nedbrydende græs, kendt som stråtæppe. Selvom en lille smule stråling forbedrer græsens sundhed og bevarer fugt, der er nødvendig for en ordentlig vækst, påvirker for meget tæthed negativ indvirkning på gødning, skadedyrsbekæmpelse og vanding. Lafia MultService anbefaler dethatching mindst en gang om året for at bringe græsplænenes vitalitet tilbage efter de hårde vintertemperaturer falder.

GRÆSPLÆNE BELUFTNING I DANMARK
Græsplæne beluftning er en proces, der involverer brugen af ​​en kerneluftator til at slå små huller i jorden, så næringsstoffer, vand og luft kan gennemsøge til græsens rødder. Ved at lette jordkomprimering kan græsens rødder vokse, hvilket øger plænenes styrke. En korrekt luftet græsplæne:

Brækker op tykke lag af strå
Tilskynder til effektiv gødning og vanding
Beriger overfladen af ​​jorden
Reducerer vandafstrømning
Der er andre vigtige grunde til at belægge en græsplæne foruden at fremme rodvækst. græsplæne æration anbefales, når græs er for tynd på grund af almindelig kørsel eller tung brug, hvis gården består af tung lerjord eller hvis gården er dækket af et lag af strå, der måler mere end en halv tomme. Et værftet skal luftes mindst en gang hvert år.

Kontakt fagfolk hos Lafia Multiservice i dag for en gratis konsultation og gør dig klar til at nyde den perfekt velplejede græsplæne, du altid har ønsket. Din ejendom er i gode hænder med det generelle havearbejde fraLafia Multiservice