Græsslåning

Græsslåning


Gård slåning og havekant kan revurdere en egenskabs forkærlighed appel. De kendte teknikere hos Lafia Multiservice bruger professionelt udstyr til at give kunderne et perfekt velplejet græsplæne. Lafia Multiservice er Danmark-områdets kvalitetskants- og plæneklippereksperter.

Prisen på Lafia Multiservice er græsplæne afhænger af faktorer som gårdens størrelse og hyppigheden, hvor værftet er klippet.

LAFIA MULTISERVICE’SSTANDARD UGE PLÆNEKLIPPER SERVICE BESTEMMELSER BESTEMMER AF:

Et klippe i februar
Et klippe i begyndelsen af ​​marts
En gang om ugen græsslåning fra midten af ​​marts til oktober
Månedlig klipning i november
Lafia Multiservice Maintenance har også en alternativ to-månedlig klippekalender, der er tilgængelig i hele klippesæsonen. Selvom en planlagt to-månedlig plan er omkring en tredjedel mindre end den normale ugentlige tidsplan, kan græsset forekomme mere sparsomt og tyndt end græs skåret på en ugentlig basis. En græsplæne, der er klippet mere end to gange om måneden, producerer flere sideskudd på hvert græsblad og et større antal blade per kvadratmeter græsplæne. Til gengæld har hele græsplænen det eftertragtede plysudseende.

Under en udfordring og lawn mowing service udnævnelse vil LAFIA VEDLIGEHOLDELSE:
Slå plænen i varierende mønstre for at opretholde sunde græsrødder og forhindre ruts
Edge fortovet og havens senge
Blæs affald fra terrassen, indkørsel og andre områder
Fjern græsklipper fra blomsterbed

METIKULOUS GRASS MOWING RETNINGSLINJER
Græsplejepersonalet ved Lafia Multiservice Maintenance plejer ikke bare udseendet af deres kunders landskab, men også deres kunders værfter. Virksomhedens opmærksomhed på detaljer er, hvorfor de kun bruger den højeste kaliber af græsplæneudstyr. Hver maskine er udstyret med det nyeste dækdesign, der forhindrer værdsskalering eller udsættelse af græsbladstænger. Alle deres græsslåmaskiner opretholdes jævnligt, og slåmaskinerne skæres ofte.

Afhængigt af årstiden skæres græsset normalt overalt fra to og tre fjerdedele inches til tre inches. I løbet af sommeren bliver græsset skåret til omkring tre inches for at skygge græsens rødder, og for at forberede sig på den kolde årstid skæres græsset kortere i slutningen af ​​efteråret for at forhindre græsrodskader.

LANDSKAB KANTNING
En rigtigt kantet græsplæne gør et værk udseende uberørt. Ved Lafia Multiservice Maintenance har kunderne mulighed for at vælge mellem ugentlig eller to ugentlig græskrans. Virksomhedens græspleje teknikere foretrækker at bruge power edgers. Disse kanter giver ikke kun et rent stykke, men også hævningen.

Den lille, en hurtigt spindende klinge på en kraftskærer graver en smal grøft mellem græsset og fortovet. Denne lille grøft skaber en præcis grænse på gården og samtidig hæver græsplænen.

Ligesom de gør med deres græsslåmaskiner, investerer Lafia Multiservice Maintenance deres tid og overskud til at holde deres kantudstyr kørt glat. Kunder behøver aldrig at bekymre sig om forrevne nedskæringer på grund af makulering forårsaget af kedelige blade. Blades konsekvent skærpes gennem hver uge. Virksomheden bruger også specielle diske på deres snor trimmere, som holder kanterne af blomsterbed og asfalterede overflader ser godt ud hele året rundt.

Kontakt de professionelle plæneplejepersoner hos Lafia Multiservice nu for at få en gratis konsultation og få den velplejede græsplæne og have du altid har ønsket.