Hæk og Træ Trimning

Opretholdelse af det udendørs miljø i dit hjem eller forretning i Danmark er lige så vigtigt som at opretholde det indendørs rum. Under højden, vækstsæsonen og vinterhalvåret, der passer til træerne, buske og buske i din gård er nøglen til at have en velplejet, blomstrende græsplæne. Som dit Danmark-baserede græsplænevedligehold og landskabsdesignfirma leverer LafiaMultiservice ikke kun grundlæggende græsplæneydelser, men vi leverer også hækskæring og trætjenester.

PROFESSIONAL HÆK OG TRÆ TRIMMING
Når unge og gamle buske og træer vokser, vokser de ikke helt jævnt; mange stammer og grene på disse planteliv vokser i forskellige retninger i forskellige satser. I dit hjem eller forretning i højsæsonen ses, at grenene på dine træer strækker sig for tæt på boligen, for langt over gangbroer eller indkørsler, eller endda for tæt på kraftledninger; på dit tidspunkt har din ejendom brug for et dygtig team, der har de rette værktøjer og sikkerhedsudstyr til at komme op højt for træet trimning på din ejendom. Når du har et professionelt landskabsdesign eller endda et mønster eller sæt buske og buske, har Dansk landskabseksperter hos Lafia Multiservice erfaring og færdigheder til at opretholde den kunstneriske form af de forskellige hegn på din ejendom.

PROFESSIONAL BUSK OG TRÆPLANTING
Uanset om du ønsker at plante en eller to nye træer på din ejendom i Danmark eller tyve nye buske og træer, kan Lafia Multiservice klare projektet fra start til slut. Vores landskabspersonale er professionelle på plænepleje, og de har viden til at hjælpe dig med at vælge de bedste typer buske, buske og træer til at plante i dit hjem eller forretning. Når du har valgt træerne og buske, vil de levere, plante og sikre dem for en ordentlig vækst. Vores team vil også gå over vanding og fodring behov for dit nye landskab planter og træer, så du kan bevare og pleje dem ordentligt for at fremme sund vækst mellem vores planlagte plæne besøg.

Ligegyldigt behovet for pleje og vedligeholdelse til dit hjem eller forretnings buske, buske og træer, er Lafia Multiservice bemandet med eksperter, der ved, hvordan man plejer at have egen ejendomme planteliv. Selvom du har ejendom, der har et alderen træ, der ikke kunne overleve en storm eller ikke var omsorgsfuldt, har vi også færdigheder og udstyr til at trimme træet helt ned og udføre en stumpfjernelse. Til trimning, plantning, stumpfjernelse eller andre trætjenester i Danmak og omegn, kontakt Lafia Multiservice i dag på +45 71817820 og planlæg en høring eller blot udfyld vores serviceanmodningsformular her.