Daginstitution Rengøring

Vores pædagogiske rengøringsservice er fuldt tilpasset for at imødekomme hver enkelt skoles behov. Vi tilbyder komplette rengøringsservice til alle typer skoler fra børnehave til grundskole og skræddersyede skemaer, der passer til skoleåret:

Det er en af naturens love … nysgerrige babyer og småbørn er som magneter, der er magisk tiltrukket af de groveste messer. Gør ting som at lege i hundens vandret, tage fat i kitty-kuldet eller undersøge bleenbageren er alle i en dags arbejde for vores små. Med al rydning op omkring os kan det være en stor udfordring at holde vores små opdagelsesrejsende sikre på giftige kemikalier. Et andet problem er, at kemiske rengøringsmidler mærket “naturlige” ikke nødvendigvis er sikre rengøringsprodukter.

Vegan og organiske rengøringsmidler betyder, at det er et sikkert rengøringsmiddel

Mange af disse kemiske produkter indeholder botaniske baserede ingredienser som thymol, der lyder sikkert, men det er faktisk kendte allergener. Et andet eksempel er methylisothiazolinon, et konserveringsmiddel, der er meget almindeligt i “naturlige” rengøringsprodukter. Dette kemikalie er forbundet med hudallergier og udslæt, inhalationstoksicitet, organtoksicitet og neurotoksicitet.