Hotel- og gæstfrihed


Betydningen af ​​hotellets rengøring
Er dit hotel helt rent? Har du brug for hotel rengøringsservice? Renligheden er en nøglefaktor, som en kunde ser efter, når de laver deres hotelvalg. Forskningsundersøgelser fremhæver, at renheden er en af ​​nøgleindikatorerne for et godt hotel.

Faktisk betaler kunderne meget opmærksomhed på renheden af ​​et hotel. Forskning viser madelskere, og rejsende kan lide at besøge et hotel, der er helt rent. Dit hotel kan opnå mere, hvis du tager rengøringen alvorligt.

Du kan være enig i, at ansættelse af en hær af rengøringsassistenter til at rengøre hotelværelser og andre områder ikke er en omkostningseffektiv metode. Den rigtige mulighed er at erhverve rengøringsservice fra et professionelt rengøringsfirma som os. Du behøver ikke bruge tusindvis af  kroner til rengøring. Hvis du lejer os, betaler du pr. Time for den service af høj kvalitet, der er skræddersyet til dine behov.

Professionel Hotel Rengøring
Hospitality business er forskellig fra andre bekymringer i mange henseender. At tage sig af gæsterne og besøgende er, hvad der gør et hotel unikt. Rent miljø og hellighed betyder meget for et hotel. Det er derfor hoteller tager rengøringen alvorligt.

Top hoteller og resorts tillid Rengør det for at bevare en forpligtelse til kvalitet. Vi ved, at brand image og kundeoplevelser er meget vigtige for hoteller. Vi sikrer, at vi opfylder deres forventninger. Pas på de ikke-professionelle rengøringsselskaber, der opkræver mindre, men deres service er fejlfri. De investerer ikke i træning af rengøringsassistenter. Derfor ved deres medarbejdere ikke, hvad et hotel har brug for fra dem.

At få en trænet og oplevelse hotel rengøringsarbejder er blevet meget nemt. Hvis du leder efter det rigtige rengøringsfirma, kan du ikke se mere end vores avancerede rengøringsservice. Kontakt os for at benytte vores rabattilbud.

Vores Hotel Rengøringsservice
Hvis du er et hotel, er der mange grunde til at vælge os. Vores hotel rengøring er designet specielt til de små, mellemstore og store hoteller. Vi har været, og vi arbejder med mange hoteller i Danmark. Vores kvalitet er ens for små hoteller og store hoteller.

Vi forstår de budgetmæssige begrænsninger, der står overfor hotellerne; så vi opkræver en lille pris. Så du nyder premium service til en rimelig pris.

De rengøringstjenester, de har brug for, adskiller sig fra rengøringsservice, som vi leverer til restauranter. Teamet på hotelrengøringsmidler på Clean It er velkendt i moderne rengøringsteknikker. Hvis du har et hotel, er du velkommen til at kontakte os for følgende:

Trykvask
Rulleskylering
Kontrakt Arbejdsgiver
Hårdt Overflade Gulvpleje
Kommerciel Køkkenrensning
Spa Rengøring og Sanitation
Tæppe pleje og ekstraktion
Vaskerum og sanitet
Stone / Marmor Vedligeholdelse & Restaurering

Hotel rengøring et klik væk
Hvis du er et hotel i Danmark, er vores højkvalitets hotel rengøringstjenester kun et opkald eller klik væk. I en begrænset periode tilbyder vi store rabatter til vores hotelkunder. Leje en hær til at rengøre hotelværelser og andre områder er ikke en omkostningseffektiv metode. Du kan ansætte vores medarbejdere på timebasis for vores flytte i rengøringsservice inkluderer møbel og rengøring af huset og vinduerne.
Vi tilbyder en komplet køkkenrengøring, herunder skabe, køkkenvæg og udsmykning.
Rengør og desinficér alle elektroniske apparater som f.eks. Ovn, køleskab, vaskemaskine, madlavningsområde osv. Grundigt.
Komplet soveværelse rengøring, gulv rengøring og vaskerum, badekar rengøring, hvis du vil have marmor polering også tilgængelig ..

Gratis tilbud og spændende rabatter
Dit hotel kan opnå mere, hvis du tager rengøringen alvorligt. Hvis du har brug for at spørge om prisfastsættelsen, bedes du ringe til os eller udfylde online-formularen nu for at få et gratis tilbud. Vi vil også tilbyde spændende rabatter under den første konsultation. Så kontakt os nu, inden tilbuddet slutter. Nyd vores premium hotel services til en rimelig pris.

BOOK Hotel Rengøring SERVICE NU!
Ring til os på +45 71817820 for at lave en aftale på din passende tid og dato. Vi er mere glade for at hjælpe dig med at holde ejendommen ren og ren hele året